Szolgáltatásaink

Fogszabályozó készülékek

Rögzített fogszabályozás

A rögzített készülékek olyan fogszabályzó típusok amelyek nem távolíthatóak el. A kezelés időtartama alatt  – amelynek hossza egyénenként esetenként változó – folyamatosan viselni kell. Ténylegesen azonban csak egy eleme rögzül a fogakhoz. Amennyiben még többet szeretne tudni a rögzített fogszabályzó típusokról, kattintson az alábbi gombra.

Rögzített fogszabályozó típusok

Kivehető készülékek

Ezeket a készülékekek főleg gyerekkorban javasoljuk. Hatékonyságuk jórészt attól függ mennyi ideig van a szájüregben tartósan. A kívánt eredményt csak a huzamosabb használat hozza meg, ezért leginkább éjszakai viselése javasolt.

Kivehető készülék típusok

Láthatatlan fogszabályozás

A láthatatlan fogszabályozás lényege, az hogy a megfelelő hatást úgy érjük el, hogy ezzel az esztétikai szempontoknak is megfelelhessünk. Ezek a készülékek egyediek és a megrendelő fogaihoz szabottak. A fogak belső oldalán kerülnek felhelyezésre.

Láthatatlan fogszabályozó készülékek

Mélyhúzott készülékek

A mélyhúzott fogszabályozó készülékeknél beolvasásra a 3Shape scannert használjuk és a 3Shape fogszabályozós elemző programmal tervezzük meg a fogszabályozás lépéseit, majd ezt követően Formlabs 2 3D nyomtatóval kinyomtatjuk a mintákat a sinek gyártásához.

Mélyhúzott készülékek

Elérhetőségek

Francia Dent Bt.

Cím: 4024 Debrecen Szent Anna u. 8.
E-mail: info@franciadent.com

Telefon: 
+36 52 320 394
+36 20 595 6444

Nyitvatartás

Hétfő: 8:00 - 16:30
Kedd: 8:00 - 16:30
Szerda: 8:00 - 16:30
Csütrötök: 8:00 - 16:30
Péntek: 8:00 - 15:00
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Kövess minket itt: