fbpx google-site-verification=QynJcluqP0z2hP3SnzD-tschLYCoiegMmrHppLhjQrQ
+36 52 320 394 info@franciadent.com

A Francia Dent BT a következő pályázatok segítségével biztosítja a minőséget az Ön igényeihez igazítva:

"

High-tech 3D technológia alkalmazása a Francia Dent Bt-nél

A projekt keretében beszerzett eszközök a fogszabályozás legújabb irányaként követendő digitális fogszabályozáshoz szükséges fogszabályozó sínek gyártását teszik lehetővé.

A projekt részletei:

A kedvezményezett neve – FRANCIA Dent Fogtechnikai és Kereskedelmi Bt.,

Aprojekt címe – High-tech 3D technológia alkalmazása a Francia Dent Bt-nél.

A szerződött támogatás összege (HUF)

  • A szerződött támogatás mértéke: 50% 50%

A projekt tartalmának bemutatása:

A cég működési területe Debrecen, az a város, melynek magas, nemzetközi oktatási színvonalat képviselő egyetemének közelsége megköveteli, hogy a fogtechnikában is alkalmazzuk a csúcstechnológiát. A mai modern fogszabályozás alapja a high-tech 3D technológia
A projekt keretében beszerzett eszközök a fogszabályozás legújabb irányaként követendő digitális fogszabályozáshoz szükséges fogszabályozó sínek gyártását teszik lehetővé. Ehhez szükséges egy 3D szkenner, amely a gipszminta digitális megjelenítését teszi lehetővé. A szkenner beolvasás után az alkalmazott számítógépes programmal megtervezzük a fogszabályozás folyamatait az elejétől a végéig, mm-es pontossággal, az anatómia szabályainak szigorú betartása mellett. E technika alkalmazása mellett a fogakat tized-milliméteres pontossággal lehet a kívánt irányba mozgatni.Az orvos által is látott, ellenőrzött és jóváhagyott digitális eredmény nyomán elkezdődhet a virtuális minta fizikai megjelenítése, melyet a 3D nyomtató segítségével érünk el.
A kinyomtatott mintákra a mélyhúzó géppel legyártjuk a fogszabályozó síneket, melyeket a páciens hordani fog, 2-3 hetente cserélheti azokat a fogszabályozó szakorvos tanácsai szerint.Ennek a fogszabályozó készüléknek a gyártása nemcsak esztétikai előnyökkel jár a páciens számára, hanem biológiai szempontból kisebb, lágyabb erőkkel dolgozik, mint a hagyományos rögzített fogszabályozó és a fogak tisztán tartása is sokkal könnyebb.
A Sam 2P egyéni értékű artikulátor az arcívvel vett harapással együtt lehetőséget nyújt az alsó és felső állcsont kóros funkciójának a kiszűrésére és helyes beállítására, ami hatással van az állkapocsízületre is. A teleröntgen elemzése után pontosan megkapjuk, hogy milyen az alsó és felső állcsont síkja egymáshoz viszonyítva és hogy milyen kellene legyen. A Sam 2P egyéni értékű artikulátorral ezeket a síkokat tudjuk beállítani.

A projekt befejezési dátuma – 2018. 01. 25.
A projekt azonosító száma – GINOP-1.2.2-16-2017-01264 (Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása)

Ha kérdése lenne, hagyjon nekünk üzenetet:

1 + 6 =

Keressen minket laborunkban személyesen:

Amennyiben személyesen szeretne minket felkeresni, állunk rendelkezésére. Laborunk Debrecen belvárosában található a Szent Anna utca 8 szám alatt.

Pin It on Pinterest

Share This