fbpx google-site-verification=QynJcluqP0z2hP3SnzD-tschLYCoiegMmrHppLhjQrQ
+36 52 320 394 info@franciadent.com
Szolgáltatásaink

Fogszabályozó készülékek

Rögzített fogszabályozás

A rögzített készülékek olyan fogszabályzó típusok amelyek nem távolíthatóak el. A kezelés időtartama alatt  – amelynek hossza egyénenként esetenként változó – folyamatosan viselni kell. Ténylegesen azonban csak egy eleme rögzül a fogakhoz. Amennyiben még többet szeretne tudni a rögzített fogszabályzó típusokról, kattintson az alábbi linkre.

Kivehető készülékek

Ezeket a készülékekek főleg gyerekkorban javasoljuk. Hatékonyságuk jórészt attól függ mennyi ideig van a szájüregben tartósan. A kívánt eredményt csak a huzamosabb használat hozza meg, ezért leginkább éjszakai viselése javasolt.  

Láthatatlan fogszabályozás

A láthatatlan fogszabályozás lényege, az hogy a megfelelő hatást úgy érjük el, hogy ezzel az esztétikai szempontoknak is megfelelhessünk. Ezek a készülékek egyediek és a megrendelő fogaihoz szabottak. A fogak belső oldalán kerülnek felhelyezésre.

Mélyhúzott készülékek

A mélyhúzott fogszabályozó készülékeknél beolvasásra a 3Shape scannert használjuk és a 3Shape fogszabályozós elemző programmal tervezzük meg a fogszabályozás lépéseit, majd ezt követően Formlabs 2 3D nyomtatóval kinyomtatjuk a mintákat a sinek gyártásához

Pin It on Pinterest

Share This